Chefs and Bartenders

Roni Toivari & Rica Bar

Roni Toivari

Roni Toivari on toiminut ravintola NOBIn keittiömestarina ravintolan avauksesta lähtien. Aasialaiset maut ovat lähellä hänen sydäntään ja elämysten, nautinnon sekä hyvän fiiliksen tarjoaminen on hänelle paras osa keittiössä työskentelyä.

Rica Bar

Rica Bar on tunnelmallinen kapakka ihmisille, joiden lasi on puoliksi täynnä. Rica Bariin on helppo tulla ja vaikea lähteä, sillä ihana tunnelma, loistava palvelu ja hyvät juomat vievät mukanaan! Joie de vivre löytyy Turusta osoitteesta Kristiinankatu 5.

Columba

Readers Gin, St. Germain, Sitruunamehu, Thaibasilika-sitruunaruohosiirappi, Fee Foam, Mimisin kukkia

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Author's Hour

Authors´ Distillery tuo kirjamessut ravintolaan.

Vieraina Authors´ Hourissa ovat tarinaniskijä Roope Lipasti, joka tunnetaan kirjoissaan syvälle ruopaisevasta arjen humoristisesta analysoinnista, sekä myös kolumneistaan, historiallisista kirjoista ja lastenkirjoistaan. Tämä kirjallisuuden monitoimikone saa lavalle seurakseen dekkaristi Christian Rönnbackan, joka tunnetaan kioskikirjallisuuden kärkeen ampaisseesta Hautalehto-dekkarisarjastaan.

Luvassa on tunti turinaa kirjailijan elämästä ja arjesta, lukupiireistä sarjamurhaajiin. Tätä esitystä ei kuunnella kuivin suin!

ESIINTYMISAIKA:
Rica Bar Ke 14.6 klo 18

Kape Aihinen & Arvo

Kape Aihinen

Kari “Kape” Aihinen on eittämättä yksi tunnetuimmista ja tunnustetuimmista suomalaisista keittiömestareista. Sen lisäksi että Aihinen pyörittää eläväistä Roster-ravintolaa Turussa, toimi hän myös Helsingin gastronomisen kiintotähden, Savoyn, Executive Chef’inä lähes vuosikymmenen. Ja ikään kuin siinä ei olisi riittämiin, Kape pitää itsensä kiireisenä cateringin, kirjoittamisen ja puhujakeikkojen merkeissä – sekä tietenkin teeveessä MasterChefiä tuomaroiden.

Roster on maailman makuja tarjoileva tunnelmallinen bistro Turun tuomiokirkon kupeessa. Rosterin keittiössä keskitytään Kari ‘Kape’ Aihisen ja Olli Kolun luotsaamana muhkeisiin makuihin. Yhdistelemme rohkeasti vaikutteita maailmalta ja tarvittaessa laitamme klassikot uusiksi.

Arvo

Arvo on lämmintunnelmainen anniskeluravintola idyllisessä Portsan kaupunginosassa. Tiskin takana syntyy taikoja sitä mukaa, mitä vain vierailija keksiikään pyytää. Raikkaat cocktailit, tarkoin valitut oluet ja laadukkaat viinit tarjoillaan ystävällisen palvelun kera. Arvo on osa yhteisöä, jonne kannattaa tulla nauttimaan palan Portsan tunnelmaa myös kauempaa.

-Soup of the day-
-Päivän keitto-

Readers’ Rum Preface, Aprikoosipyre, Lipstikkasiirappi, Supasawa, FeeFoam, lipstikkasuolaa sekä Mimiksen kukka

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Author's Hour

Authors´ Distillery tuo kirjamessut ravintolaan.

Vieraina Authors´ Hourissa ovat tarinaniskijä Roope Lipasti, joka tunnetaan kirjoissaan syvälle ruopaisevasta arjen humoristisesta analysoinnista, sekä myös kolumneistaan, historiallisista kirjoista ja lastenkirjoistaan. Tämä kirjallisuuden monitoimikone saa lavalle seurakseen dekkaristi Christian Rönnbackan, joka tunnetaan kioskikirjallisuuden kärkeen ampaisseesta Hautalehto-dekkarisarjastaan.

Luvassa on tunti turinaa kirjailijan elämästä ja arjesta, lukupiireistä sarjamurhaajiin. Tätä esitystä ei kuunnella kuivin suin!

ESIINTYMISAIKA:
Kortteliravintola Arvo Ke 14.6 klo 20

Ville neulanen & Bar4

Ville Neulanen

Ville Neulanen on 30-vuotias turkulainen keittiön ammattilainen. Neulanen työskentelee tällä hetkellä Kööpenhaminassa kahden michelin tähden Alchemistissa.

Bar4

Bar4 – ystävien kesken nelkku – on drinkkibaari rennolla ja ammattitaitoisella otteella. Nelkku on perustettu 2010 ja toimii Turussa osoitteessa Kristiinankatu 4.

Rum Panang

Bayou Reserve rommi, Panang red curry, Kaffir lime, Inkivääri, Kookos, Basilikatomu

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Otto Hietamies & Liberty or Death

Otto Hietamies

Olen Otto Hietamies ja työskentelen Lapland Hotels Bulevardilla. Olen työskennellyt ravintolaalalla vuodesta 2016 lähtien. Jonkin verran vuosiin on mahtunut menestystä muun muassa vuoden nuori kokki SM voittaja 2022 ja nuorten kokkien 2022 MM hopeamitali irtosi Meksikosta.
Teen oman työn ohessa keikkoja ja kaikennäköisiä projekteja joita on ollut kivasti.

LAPLAND HOTELS BULEVARDI
@lapland_hotels
www.laplandhotels.com

Liberty or Death

Olemme vihkiytyneet cocktaileihin ja meiltä löydätkin kokoajan kausittain vaihtuvan juomalistan josta löytyy jokaiselle maistuva vaihtoehto. Missiomme on tehdä sinun illastasi onnistunut kokonaisuus innovatiivisten cocktailien ja laadukkaan palvelun kera.

Viski sour

Maker’s Mark, Yuzu-siirappi, Sitruunamehu/Yuzumehu, Valkuainen, Bitteri, Sichuaninpippuri

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Matias Haapsaari & Walo

Matias Haapsaari

Matias Haapsaari, kultavuoden -95 tuotos ja kotoisin Suomen Turusta. Kokin ura alkanut noin 10 vuotta sitten Ravintolalaiva Cindyltä. Kokemusta uralle on karttunut niin ikään monista Voi Veljien ravintoloista, kuin myös Hotel Kakolasta. Myös kansalliset ja kansainväliset kilpailut on tullut tutuiksi muun muassa Suomen Kokkimaajoukkueen riveissä.

Ruoanlaitossa luotan ranskalaisen keittiön tekniikoihin, laadukkaisiin raaka-ainesiin ja arvostan klassikoita. Vastapainoa työlle haetaan golfista ja valokuvaamisesta sekä sorakivien keräilystä.

Walo

Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä! Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä fiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista. Ja kun aurinko laskee tai taivas salamoi, waloisa meno jatkuu sisätiloissa ympäri vuoden!

Satans Päron

Kaiho Vodka, Satans Päron siirappi by Matias Haapsaari, Lime, Ginger ale, Chiliöljy, Mustapippuri, Kehäkukka

Angels Päron

Satans Päron siirappi by Matias Haapsaari, Lime, Ginger ale, Chiliöljy, Mustapippuri, Kehäkukka

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Sasu Laukkonen & The Cow

Sasu Laukkonen

Ravintolakoulu Perhon kasvatti, salissa pyörivä kokki. 2010 perustettiin Chef & Sommelierravintola (2017 asti) Helsingin Huvilakadulle ja siitä alkoi luomuraaka-aineiden käyttö, vähempiarvoisten kalojen-, villiyrttien- ja kotimaisten raaka-aineiden arvostus. 2017-2023 samassa tilassa toimi uusi kotimaisiin raaka-aineisiin perustunut Ravintola Ora.

The Cow

The Cow on mutkattoman palvelun ja rennon tunnelman seurusteluravintola aikuiseen makuun. Tasokkaasta valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi oluen, siiderin, viinin tai vaikkapa
käsityönä valmistetun liköörin, jollaista et MUUalta löydä.

Samettilaku - sweet but psycho-

Lillet Rose, Lakritsijuuri, Tonic, Samettikukka

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Jarkko Toivonen & The tasting Room

Jarkko Toivonen

Ruokafilosofiani pohjautuu pohjoismaalaiseen keittiöön, lähiruokaan ja perinteiden kunnioittamiseen, johon on yhdistetty raaka-aineita ja vaikutteita japanilaisesta keittiöstä. Isona inspiraationa onkin luonto, joka tarjoaa ideoita annosten raaka-aineisiin, ulkonäköön ja tarinaan. Myös villiyrtit sekä erilaiset ruoansäilömistavat esiintyvät monipuolisesti keittämisessäni. Vapaaajalla tuleekin vietettyä paljon aikaa luonnossa lasten kanssa.

JARKKO TOIVONEN
@toivonenjarkko

The Tasting Room

The Tasting Room on Turun sydämessä sijaitseva viinibaari ja seurusteluravintola, joka tarjoaa laajan ja uniikin valikoiman viinejä, oluita, cocktaileja, viskejä, aperitiiveja ja digestiivejä sekä suolaista naposteltavaa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Lost in Tokyo

Ukiyo Japanese Yuzu Gin, Kuusenkerkkäsiirappi, Yuzun mehu, Ginger ale, Mimisin syötäviä kukkia koristeena

Cocktail 12 € / Mocktail 9 €

Sponsorimme